Rüyada Silah Taşımak

Rüyada Silah Taşımak

Rüyada Silah Taşımak rüyayı gören kimse için hayra yorulur. Rüyada silah taşımak kişinin zafer, mevki, makam, saygınlık kazanacağına, yükselişinin ilerleyeceğine delalet eder. Rüyada içinde silah taşımak kişinin sıkıntı, dert ve problemlerinden yakın zaman içerisinde kurtulacağına ve hayatının ferah içerisinde geçeceğine tabirdir.

Rüyada silah taşımak kişi için bir şeylerden kurtuluş anlamına da gelmektedir. Bu kurtuluş kişinin başına dert olan sorunlar, arkadaşlar ya da işlerden olacağına yorulur. Ayrıca rüyada silah taşımak kendisinin ya da yakınlarından hasta olan kimselerin yakın zaman içerisinde iyileşeceğine, sağlığını eski günlerindeki gibi kazanacağına, sıkıntılardan kurtulacağına tabirdir.

Rüyada Silah Taşımak

Farklı bir tabire göre ise rüyada silah taşımak rüya sahibinin kısmetinin şansının, bahtının açılacağına tabir edilir. Bu kısmetin beklemediği bir anda geleceğine, çok mutlu olacağına işarettir. Rüyada silahları taşımak rüyayı gören kimse için eğer silah ateşleniyorsa istediği, dilediği tüm arzularının kabul olacağına delalet olunur. Her şeyin yolunda gideceğine tabirdir. Genel olarak rüyada silah taşımak rüyayı gören kimse için iyiye, hayra, güzel şeylere yorulmaktadır.

Rüyada Çocuğun Silah Taşıması

Rüyayı gören kimse için kötü şeylere işaret edilir. Rüyada çocuğun silah taşımak tabiri kişinin yapmaması gereken şeyler yaptığına ve sonucunda büyük zararlar göreceğine tabir edilir. Rüyada çocuğun silah taşıması kişinin etrafındaki insanlar tarafında dedikodu konusu olacağına bu dedikodular sonucunda rahatsızlık duyup ortam değişimi yapacağına işaret edilir.

Rüyada Çocuğun Silah Taşıması

Ayrıca rüyada çocuğun silah taşıması tabiri rüyayı gören kimsenin azim, çaba, başarı ile kazandığı paranın sorunlar ve sıkıntılar yüzünden kısa sürede harcanacağına işaret eder. Sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet eder. Rüyada çocuğun silah taşıması farklı bir tabire göre ise rüya sahibinin üzerinde çok çalıştığı, emek verdiği bir projenin hedeflediği, istediği noktaya ulaşamayacağına işaret edilir.

Rüya hakkındaki yorumum...