Rüyada Susamak

Rüyada Susamak

Rüyada Susamak sizin ve çevrenizdeki insanların birtakım kötü tecrübeler yaşayacağını ifade eden rüya imgesi olarak bilinir. Rüyada susamak imgesine göre yakın çevrenizdeki insanlara uğursuzluk götürebilir.  Onların başınn belaya girmesine sebebiyet verebilirsiniz. Özellikle arkadaş çevrenizdeki bu insanların yaşanan gelişmelerden sonra sizden uzaklaşmaları oldukça muhtemel. Bunun yanı sıra rüyada yorulup susamak imgesi; hem sizin hem de sevdiklerinizin manevi inancının zayıflayacağını gösterir. Manevi olarak derin bir açlık hissedeceklerini gösterir.

Tüm bunlara ek olarak rüyada susamak imgesi; sosyal çevrenizde size gerçekten değer veren ve sizinle sohbet etmekten keyif alan bir dostunuzu ufak bir yanlış anlaşımla sebebiyle kaybedeceğinizi işaret eder. Her ne kadar bu ufak yanlış anlaşılma sizin hatanız da olsa siz gurur yapacak ve arkadaşınızdan özür dileme cesaretini gösteremeyeceksinizdir.

Rüyada Susamak ve Su içmek

Rüyada Susamak ve Su içmek

Rüyada susamak ve su içmek sizi rahatlatacak bir takım haberler alacağınızı gösteren rüyadır. Rüyada çok susamak su içmek imgesine göre kısa sürede yeni arkadaşlar edineceğiniz söylenebilir. Bu arkadaşlar sizi yakından tanımak için büyük efor sarfedecekler sizinle vakit geçirmekten keyif alacaklardır. Kısaca rüyada suyu bol bol içmek ya da susamak sosyal çevrenizde meydana gelecek olan olumlu gelişmelerin habercisi olarak yorumlanan bir imgedir.

Rüyada Çölde Susamak

Rüyada Çölde Susamak

Rüyada su içmek ya da susamak ile benzer anlamlar taşıyan rüyada çölde susamak kısa süreli olsa da bir ilişki yapacağınızı ve bu ilişkiden dolayı eskiye derin bir özlem duyacağınızı ifade eder. Eskiye duyulan bu özlem sayesinde büyük hatalar yapabilir ve sonrasında bu hatalardan dolayı büyük pişmanlıklar yaşabilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak rüyada çölde susamak sizin ve hayatınızdaki insanın hararetli bir cinsellik dönemine gireceğini ifade eder. Bu dönemde büyük olasılıkla birbirinize doyamayacak ve çok değişik tecrübeler yaşayacaksınız. Kısaca rüyada susamak imgesiyle benzer anlamlar taşıyan çölde susamak imgesi; doyumsuzluğun habercisi olarak yorumlanır.

Rüya hakkındaki yorumum...