Rüyada Karanlıkta Kalmak

Rüyada Karanlıkta Kalmak

Rüyada Karanlıkta Kalmak rüya sahibinin sıkıntılarına delalet eder. Rüyada karanlıkta kaldığını görmek kişinin içinde bulunduğu sıkıntıları, dertleri kimseye söyleyememesi içine atması ve psikolojik olarak çöküntü yaşamasına işarettir. Karanlıkta kalmak bazen de gizli işlere kişinin çevresinden habersiz yaptığı makul olmayan işlere yorumlanır.

Rüyada karanlıkta kalmak, pek hayra yorumlanmayan bir rüyadır. Hane içerisindeki geçimsizliklere kişinin iş hayatında yaşadığı sıkıntılı olaylara insanlardan gizli olarak kazanılan paraya delalet eder. Karanlıkta kalmak, karşılaşılan hayal kırıklıkları, arkadaşlar arasındaki ilişkilerin bozulması kişilerin birbirlerinden sakladığı şeylerin olmasına yorumlanır. Rüyada karanlıkta kalmak, çoğunlukla rüya sahibinin gizli olaylarına, paylaşmak istemediği gelişmelerin yaşanmasına, içsel dünyasındaki karamsarlıklara, işaret etmektedir.

Rüyada Karanlıkta Oturmak

Kişinin rüyada karanlıkta kalması yaptığı gizli işlerin ailesinden sakladığına eş ve yakınlarına söylemekten çekindiği şeylerin olmasına delalet eder. Rüyada karanlıkta kalmak hane içerisinde ve iş hayatında hemen hemen hiç bir olayın yolunda gitmediğine, yaşanılan şeylerin rüya sahibine sıkıntı verdiğine, kişinin bu sıkıntıları paylaşacak kimseyi bulamadığına ve toplum içerisinde yalnızlaştığına delalet eder.

Rüyada Karanlıkta Oturmak

Kişinin çevresinden uzaklaşacağına, insanlar arası ilişkilerinin yolunda gitmediğine yorumlanır. Rüyada karanlıkta kalmak ya da rüyada karanlıkta oturmak hayra yorumlanan bir rüya değildir. Kişi rüyada karanlıkta kalmak ile ilgili veyahut karanlıkta oturmak ile ilgili bir rüya görse bu onun sıkıntıları olduğunu ve bu sıkıntıların kimseyle paylaşılamadığı anlamını taşır. Kişi rüyada bir odada karanlıkta kalsa sıkıntıya düşer, Karanlıkta kalmak iyi değildir. Rüya sahibi karanlıkta isteyerek oturduğunu görse bu onun çevresinden uzaklaşmak istediğini gösterir.

Rüyada Karanlıktan Aydınlığa Çıkmak

Rüyada Karanlıktan Aydınlığa Çıkmak

Bu rüya oldukça hayırlıdır. Kişinin yaşadığı sıkıntıları bitireceğine yeniden hayat dolu sevinçli bir kimse olacağına işaret eder. Rüyada karanlıktan aydınlığa çıkmak maddi manevi hayırlı ve sevinçli olayların yaşanacağının büyük bir habercisidir. Kişi mutlu edici haberler alır, işinde mevki atlar çevresince sevilen bir kimse olur.

Rüya hakkındaki yorumum...