Rüyada Kefenlenmiş Ölüler Görmek

Rüyada Kefenlenmiş Ölüler Görmek

Rüyada kefenlenmiş ölü görmek sanıldığının aksine ayrılık, hasret gibi yoğun duyguları ifade eden bir rüya imgesi değildir. Rüyada kefenlenmiş ölüler görmek; özellikle sosyal hayatınızda sıkıcı bulduğunuz ve sizi rahatsız eden insanların hayatınızdan hızlı bir şekilde çıkacağını ifade eder. Bu bilgi ışığında rüyada kefenlenmiş ölüler görmek durumunun; arkadaşlık ilişkilerinizde yeni bir dönemin habercisi olduğunu söylemek yanlış olmaz. Bununla birlikte rüyada kefenlenmiş ölüler görmek imgesi; sosyal hayatınızda meydana gelecek ufak çaplı gelişmelerin aile yaşantınızda yankı uyandıracağının da habercisidir.

Ayrıca sosyal hayatınızdaki bazı detayların aile yaşantınıza dahil olmasıyla birlikte ailenizin bundan rahatsız olacağını söylemek yanlış olmaz. Tüm bunlara ek olarak rüyada kefenlenmiş ölüler görmek; sizinle ters giden birisinin size karşı pes edeceğini ve dolayısıyla ondan kısa süre içerisinde kurtulacağınızı da ifade eder.

Rüyada Kefenlenmiş Cenaze Görmek

Rüyada Kefenlenmiş Cenaze Görmek

Kefenlenmiş ölüler görmek imgesinde olduğu gibi rüyada kefenlenmiş cenaze görmek imgesi de arkadaşlık ilişkilerinizle alakalı belirli detayları barındırır. Rüyada kefenlenmiş cenaze görmek imgesine göre kısa süre içerisinde hayatınızda yeni arkadaşlık ilişkilerinin gelişeceğini fakat gelişen bu arkadaşlık ilişkilerinin mevcut arkadaşlarınızla olan diyaloğunuza zarar vereceğini söylemek yanlış olmaz. Bu noktada kefenlenmiş ölüler görmek imgesiyle ortak anlamlar içeren bu rüya imgesi; aynı zamanda sizin için daha önemli olan dostlarınız için gereksiz olan insanları kolaylıkla sileceğinizi ifade eder.

Rüyada Yatan Ölüler Görmek

Rüyada Yatan Ölüler Görmek

Kefenlenmiş ölüler imgesiyle tamamen zıt anlamlar barındıran rüyada yatan ölüler görmek imgesi; durağanlığı ve hareketsizliği ifade eder. Bunun yanı sıra rüyada yatan ölüler görmek; uzunca süre hareketsiz bir sosyal hayatınız olacağını; sosyal hayatınızdaki bu durağınlığın aynı zamanda duygusal ve cinsel hayatınızı da yavaşlatacağını söylemek yanlış olmaz. Kısaca rüyada yatan ölüler görmek imgesi; sevdiğiniz insanlardan belirli bir süre uzak kalacağınızı ifade eder.

Rüya hakkındaki yorumum...