Rüyada Ziyaret Görmek

Rüyada Ziyaret Görmek

Rüyada Ziyaret Görmek rüya sahibinin güzel ve olumlu şeyler yaşayacağına işarettir. Rüyada ziyaret görmek kişinin dileklerinin, umut ve isteklerinin kabul edileceğine bunların sonucunda yüzünün tekrardan güleceğine tabir olur. Rüyada ziyaret görmek kişinin hayatında yeni başlangıçlar yapacağına bunun sonucunda yeni kişiler ile tanışacağı, güzel arkadaşlıklar edineceğine delalet olur.

Farklı bir tabire göre rüyada ziyaret görmek kişinin sıkıntı, zorluk, dert ve tasalarının bitmesine bununla birlikte eskisi gibi mutlu, neşeli günlerine kavuşmasına tabir olur. Genel anlamı ile rüyada ziyaret görmek kişinin güzel ve hayırlı şeyler ile karşılaşmasına, arkadaşları ile dargınlıkları varsa onların sonlanmasına, kavuşmalara ve yeni arkadaşlıklara delalet eder.

Rüyada Hastaya Ziyaret Görmek

Rüyada Hastaya Ziyaret Görmek

Rüya sahibinin hastaya ziyaret görmek tabiri ziyaret edilen hasta akrabası ise hak yolunda güzel, hayırlı işler yapacağına tabir olur. Rüyada hastaya ziyaret görmek hasta kişinin akrabası değil ise sosyal açıdan büyük bir şöhrete kavuşacağına sonucunda birçok insan ile tanışıp maddi açıdan da gelişme göstereceğine tabir olur. Farklı bir tabire göre rüyada hastaya ziyaret görmek kişinin inancının tam olacağına dalalettir. Bu inanca bağlı yaşayıp huzurlu bir hayat süreceğine yorumlanır.

Rüyada Akrabaya Ziyaret Görmek

Rüyada Akrabaya Ziyaret Görmek

Rüyayı gören kimsenin maddi ve manevi açıdan bolluğa gireceğine tabir edilir. Rüyada akrabaya ziyaret görmek kişinin maddi açıdan kazancının artacağına delalettir. Büyük bir kazanç elde edeceğine ve bu kazanç ile birlikte yatırımlar yaparak daha da büyüyeceğine tabir olur. Rüyada akrabaya ziyaret görmek ayrıca kişinin uzun bir ömre sahip olacağına, sağlık ve sıhhatinin yerinde olacağına işarettir. Genel anlamı ile rüyada akrabaya ziyaret görmek rüyayı gören kimsenin hayırlı bir ömrü olacağına yorulur. Büyük kazançlara, hayırlı bir eşe, sorunsuz aile, arkadaş ilişkilerine tabir edilir.

Rüya hakkındaki yorumum...