Rüyada Kendi Saçını Makasla Kesmek

Rüyada Kendi Saçını Makasla Kesmek

Rüyada Kendi Saçını Makasla Kesmek, rüyayı gören kimse için rüyada kendi saçını makasla kesmek rüya sahibinin çok sıkıntılı zamanlar geçirdiği anlamına gelmektedir. Rüya sahibinin maddi ve manevi anlamda kötü günler yaşadığına delalet edilir. Rüyada kendi saçını makasla kesmek rüya sahibinin bunaldığına tabirdir. Aynı zamanda rüya sahibinin beklemediği bir kişiden alacağı yardıma yorulur.

Farklı bir tabire göre rüyada kendi saçını makasla kesmek rüya sahibinin alacağı ani bir ayrılık kararına tabir edilir. Rüya sahibinin bu ayrılıktan sonra pişman olacağına yorulur. Genel anlamı ile rüyada kendi saçını makasla kesmek sıkıntılı döneme ve ayrılıklara tabir edilir.

Rüyada Gülerek Kendi Saçını Makasla Kesmek

Rüyada Gülerek Kendi Saçını Makasla Kesmek

Rüyayı gören kimse için rüyada gülerek kendi saçını makasla kesmek rüya sahibinin yaşayacağı bir hayal kırıklığına tabir edilir. Rüyada gülerek kendi saçını makasla kesmek rüya sahibinin kadın olması durumunda birlikte olduğu kişiye ihanet edeceğine işarettir. Rüyada gülerek kendi saçını makasla kesmek rüya sahibinin sadakatsiz olacağı ve bundan derin bir pişmanlık duyacağına delalettir. Rüya sahibinin erkek olması durumunda ise birlikte olduğu kişiyle evlenme kararı alacağına işarettir. Farklı bir tabire göre ise rüyada gülerek kendi saçını makasla kesmek rüya sahibinin arkadaşlarından biri ile dertleşerek onu neşelendireceğine işarettir. Ayrıca bu arkadaşının ona minnet duyacağına ve arkadaşlığın dostluğa dönüşeceğine tabir edilir. Aynı zamanda rüyada gülerek kendi saçını makasla kesmek rüya sahibinin saçının uzun olması durumunda uzun bir yola işarettir. Genel anlamı ile rüyada gülerek kendi saçını makasla kesmek hayal kırıklığına,sadakatsizliğe ve uzun bir yola tabir etmektedir.

Rüyada Gündüz Kendi Saçını Makasla Kesmek

Rüyada Gündüz Kendi Saçını Makasla Kesmek

Rüyayı gören kimse için rüyada gündüz kendi saçını makasla kesmek kişinin uzun süredir rahatsız olduğu bir konudan veya kişiden kurtulacağı anlamına gelir. Rüyada gündüz kendi saçını makasla kesmek rüya sahibinin evli olması durumunda kendi birikiminden eşine bir miktar maddi destekte bulunacağına delalet eder. Rüyada gündüz kendi saçını makasla kesmek rüya sahibinin canını sıkan birtakım şeylerden kendi bulduğu çözümlerle kurtulacağı anlamına gelir.Ayrıca rüyada gündüz kendi saçını makasla kesmek rüya sahibinin evinde olacak ferah bir aile toplantısına da yorulur. Farklı bir tabire göre rüyada gündüz kendi saçını makasla kesmek kişinin kadın olması durumunda ailesinin istemediği bir kişiyle yaşayacağı birlikteliğe işarettir. Rüyada gündüz kendi saçını makasla kesmek bu birlikteliğin hayırlı olmayacağı ve kötü sonuçlanacağına işarettir. Genel anlamda rüyada gündüz kendi saçını makasla kesmek rüya sahibinin kurtulacağı sorunlara ve kötü bir birlikteliğe delalettir.

Rüyada Sokakta Kendi Saçını Makasla Kesmek

Rüyada Sokakta Kendi Saçını Makasla Kesmek

Rüyayı gören kimse için rüyada sokakta kendi saçını makasla kesmek kişinin dertlerinden yakın bir zamanda kurtulacağına işaret eder. Rüyada sokakta kendi saçını makasla kesmek rüya sahibinin uzun zamandır kendini sıktığına ve derin bir nefes alacağına yorulur. Rüyada sokakta kendi saçını makasla kesmek rüya sahibi erkek ise kötü bir arkadaş anlamına gelir. Rüyada sokakta kendi saçını makasla kesmek bu kötü arkadaşın rüya sahibinden yalan söyleyerek alacağı bir paraya işaret edebilir. Farklı bir tabire göre rüyada sokakta kendi saçını makasla kesmek rüya sahibi kadın ise kendini yalnız hissedeceği bir döneme delalet eder. Rüyada sokakta kendi saçını makasla kesmek rüya sahibinin ailesinden ve arkadaşlarından uzaklaştığına işaret eder. Genel anlamda rüyada sokakta kendi saçını makasla kesmek ferah bir döneme girmeye ve kötü arkadaşlıklara işaret eder.

Rüya hakkındaki yorumum...