Rüyada Kötü Görmek

Rüyada Kötü

Rüyada Kötü Görmek rüyayı gören kişinin etrafında çok fazla kötülük dolaştığının işaretçisidir. Bu kötülükler kendisini sosyal çevrede, iş hayatında gösterebilir. Bunun yanı sıra düş sahibine kötü gözle bakan, hor gören insanların var olduğunun da işaretçisidir. Kalp kırıklıklarıyla dolu bir yaşamın olacağı anlamı da çıkartılabilir.

Rüyada Kötü Hastalığa Yakalanmak

Anlamının tam tersine kötü hastalığa yakalanmak uzun sağlıklı bir ömür anlamlarına gelir. Düş sahibinin fiziksel olarak güçlü, direncinin ve bağışıklık siteminin sağlam olduğu anlamları çıkartılabilir. Fiziksel olarak güçlü olan rüya sahibinin kuvvet gerektiren işlerde ve spor dallarında başarılı olma olasılığı yüksektir.

Kötü Hastalığa Yakalanmak

Rüyada Kötü Not Almak

Düş sahibinin akıllı bir insan olduğa ancak tembelliği yüzünden başının sürekli dertte olduğuna delalet eder. İş ve eğitim hayatı boyunca düşü gören kişinin başarısızlıklar alacağının işaretçisidir. Ancak zeki bir insanın olmanın getirdiği özgüven ile bu başarısızlıkları aşacak şeklinde yorumlanır.

Rüyada Kötü Rüya Görmek

Rüya sahibinin kendi iç dünyasında birçok problem yaşadığının göstergesidir. Bu problemlerin sürekli kendisini tekrarlamakta ve çözüme ulaşmamakta olduğu yorumu getirilebilir. Ancak bu problemlerin adeta rüyadan uyanır gibi bir anda biteceği ve mutlu günlerin tekrar geleceği şeklinde yorumlanır.

Kötü Rüya Görmek

Rüyada Kötü Yolda Araba Kullanmak

Ulaşılmaya çalışılan hedefe gidilirken birçok pürüz ve zorlukla karşılaşılacağının işaretçisidir. Ancak bu zorluklar aşıldıktan sonra gelecek olan mutluluk ve hayaller ile rahat bir yaşam sürüleceği yorumu getirilebilir. Mutlu, huzurlu ve rahat olacak olan hayatı yaşayabilmek için rüya sahibinin aşması gereken birçok zorluk olduğunun işaretçisidir.

Rüyada Kötü Tuvalet Görmek

Düşü gören kişinin yakın zaman içerisinde hastalanacağının, sağlığında bozulmalar olacağının işaretçisidir. Bu bozulmaların tedavisi için alternatif yollara başvurulacağı ve bu yollar sayesinde sağlığa tekrar kavuşulacağı anlamlarına gelebilir. Bunların yanı sıra kötü tuvalet gelecek olan üzüntülü ve sıkıntılı zor günlerin işaretçisidir.

Rüyada Kötü Kadın Olmak

Düş sahibinin etrafında ona zarar vermek isteyen insan veya insanların olduğunun habercisi olabilir. Bu insanların kıskançlık duygularıyla hareket ettikleri söylenebilir. Bu kıskançlık duyguları sebebiyle fiziksel veya psikolojik olarak rüya sahibine karşı olumsuz davranışlarının olacağının işaretçisidir.

Rüyada Kötü Arkadaş Görmek

Rüya sahibinin arkadaş çevresinde yüzsüz, olgunlaşmamış, halden anlamayan ve kalp kırıcı insanların olduğunun işaretçisidir. Düş sahibinin arkadaş çevresinden olumsuz etkilendiği, bu arkadaş çevresini değiştirmek istediğine rivayet eder.

Rüya hakkındaki yorumum...