Rüyada Zemberek Görmek

Rüyada Zemberek Görmek

Rüyada zemberek görmek öncelikle zemberek nedir açıklayalım: zemberek, birtakım mekanik araçların el yordamıyla kurularak belirli zaman aralıklarında veya bir süreliğine herhangi bir kaynaktan güç almadan çalışmasını sağlayan mekanizmadır. Saat yapımında ve mekanik makinelerin yapılırken kullanılan bu eşsiz mekanizma, bir merkezden düzenli hareketle kendi üzerine sarılan çelik uzun şeritten oluşan bir nevi yaydır.

Rüyalarımızda çeşitli objeler, kişiler, durumlar hasıl olur. Bu yazımızda işleyeceğimiz rüyada zemberek görmek kurmayı hayal ettiğiniz çalışma düzeninin saat gibi sorunsuz tıkır tıkır işleyeceği anlamına gelir. Bunun yanı sıra iş durumunuzun ve iş hayatınızdaki itibarınızın iyi noktalara geleceğine, ev hayatınızda ve iş arkadaşlarınız ile uyumlu ilişkiler kuracağınıza da işarettir.

Rüyada zemberek görmek rüya sahibinin işlerinin açılması, üretici ise üretiminin ve üretimdeki kazancındaki verimliliğin artması olarak da yorabiliriz. Diğer deyişle rüyada zemberek görmek genel olarak aile ve iş hayatının düzene girmesi, halihazırda zaten düzenli ise bu düzenin daim olması ve mutluluğa işarettir.

Rüyada zemberek görmek rüyacının rüyasında işleyen zemberek görürse arkadaşları ile ve aile içinde geçiminin düzgün olacağına, dostları ile yardımlaşacağına yorulur. Çevresiyle uyumlu olmak, kişinin yaşamını tatlandıracaktır. Bu rüya, mükemmel iş sahibi olacağınız, bunun yanında yüksek itibara sahip olacağınız anlamlarına da gelir.

zemberekli saat

Rüyada Zemberek Saat Görmek

Rüyada Zemberek Saat Görmek bazen rüyada zembereğin düşürüldüğü görülür. Bu tip rüya, rüya sahibinin işlerinin kötüye gideceğine, ticari kazancında azalma olabileceğine yorulur. Eğer kişi rüyasında bu zembereği tamir edebildiğini de görmüşse, zembereği tamir ettiğini görmek kişinin işlerinidüzene koymak için çok çaba sarfetmesi, sabırlı olursa çalışmalarının mükafatını yakında göreceği şeklinde tabir edilir.

Rüyada Zemberek Saat Görmek tabirinin çeşitli anlamları vardır. Eğer kişi bir işyeri sahibi ise, iş yerini kapatmak zorunda kalacağı; çalışan ise amirinden azar işitmesi ya da tamiri mümkün olmayan hatalar yapacağı anlamlarına gelir. Bu tip bir rüya gördüğünüzde moralinizi bozmak yerine bu tabirden yola çıkarak dikkatli olmanız tavsiye edilir.

Bahsi geçen rüyada zemberek görmek anlamlarından zembereğin kırıldığını görmek iş dışında anlamlara da gelebilir. Bu da, yakın dostlarınızın kalbini kıracağınız, af dilemek zorunda kalabileceğinize işaret eder.

Rüya hakkındaki yorumum...