Rüyada Şakalar Yapmak

Rüyada Şakalar Yapmak

Rüyada Şakalar Yapmak, sosyal açıdan popüler bir döneme giriş yapacağınızı ifade eder. Rüyada şakalar yapmak tabirine göre sizi seven insanların size karşı yoğun sempati besleyecekleri bir döneme gireceğinizi söylemek yanlış olmaz. Yine aynı şekilde rüyada şakalar yapmak tabirine göre, sizden hoşlanan bir insan, yakın bir gelecekte size karşı duygularını açabilir. Bu insanın size duygularını açmasıyla birlikte duygusal hayatınızda eski ve kötü hatıraları silme şansı elde edebilirsiniz.

Tüm bunlara ek olarak rüyada şakalar yapmak, sizinle alakalı olumsuz düşünceler benimseyen insaların size karşı önyargılarından sıyrılacaklarını ifade eder. Bu insanların size karşı önyargılarından kurtulmasıyla birlikte sizin size daha sıcak ve candan davranacaklarını söylemek yanlış olmaz.

Rüyada Kötü Şaka Yapmak

Rüyada Kötü Şakalar Yapmak

Rüyada kötü şakalar yapmak, yakın çevrenizdeki bir arkadaşınızla can sıkan olaylar yaşayacağınızın göstergesi olarak yorumlanır. Rüyada kötü şakalar yapmak tabirine göre, güvendiğiniz insanlar sizin dedikodunuzu yapacak ve arkanızdan konuşacaktır. Bu gelişmeleri duyunca büyük bir hayal kırıklığı yaşayacak ve birçok insana güveninizi kaybedeceksenizdir. Bir diğer anlama göre rüyada kötü şakalar yapmak, sizin için kötü sözler söyleyen insanların size karşı komplo kuracaklarının simgeler. Bu insanların komplosu ile birlikte sosyal açıdan konumunuz sarsılabilir. Dolayısıyla dostlarınızın size olan bakış açısı değişebilir.

Rüyada iyi Şaka Yapmak

Rüyada iyi Şakalar Yapmak

Rüyada iyi şakalar yapmak, bol bol eğleneceğiniz insanlarla tanışacağınızı müjdeler. Rüyada iyi şakalar yapmak tabirine göre bu insanlarla çok keyifli bir şekilde vakit geçirebilir ve sosyal hayatınıza renk katabilirsiniz. Rüyada iyi şakalar yapmak, bir diğer anlamla size karşı olumlu duygular besleyen insanlardan iltifat duyacağınızın göstergesidir. Bu iltifatları duymanız ile birlikte özgüveniniz artacak ve kendinize daha fazla inanacaksınız. Kısaca rüyada iyi şakalar yapmak, kaliteli vakit geçireceğiniz insanların hayatınıza gireceğinizi sembolize eder.

Rüya hakkındaki yorumum...