Rüyada Ölünün Yemek Yemesi

Rüyada Ölünün Yemek Yemesi

Rüyada Ölünün Yemek Yemesi, rüyayı gören kimse için büyük bir fırsat anlamına gelmektedir. Rüya sahibinin büyük bir fırsat yaşayacağına ve ailesiyle kutlama yapacağına delalet edilir. Rüyada ölünün yemek yemesi sıkıntı, ateşli ve krizli günlerin geride kaldığını gösterir. Artık güzel ve sevgi dolu bir dönem yaşayacağına dair kesin bir işarettir.

Farklı bir tabire göre rüyada ölünün yemek yemesi rüyayı gören kimse için somut gelişmeler yaşayacağına ve bu gelişmelerin onu içsel anlamda ferahlatacağı anlamına gelir. Rüya sahibi kadın ise evlenme teklifi alacağına eğer erkek ise yeni çok kazançlı iş fırsatları kazanacağına delalet edilir  Rüyayı gören kişi için rüyada  ölünün yemek yemesi görmek samimi yardımlar alacağını belirtir. Bu sebepten dolayı kendisini ve çevresini olumlu etkiler. Rüya sahibi kendisini sıcak kumlardan serin sulara atlarmış gibi hayat yaşayacaktır.

Rüyada Ölünün Ayakta Yemek Yemesi

Rüyada Ölünün Ayakta Yemek Yemesi

Rüyayı gören kimse için rüyada ölünün ayakta yemek yemesi kişinin kısa süre içerisinde sıkıntı içerisine gireceğini delalet edilir. Rüya sahibinin çektiği sıkıntılar sonucunda belirli zihinsel olarak çöküşe sebep olacak bu yüzden bireyin iç huzurun kaçacağına işarettir. Rüyada ölünün ayakta yemek yemesi ölünün yakınlık derecesi ile birlikte yorumlanmalıdır. Ölünün birinci dereceden yakın olması durumunda çok değerli bir eşya satacağına delalet eder. Rüya sahibi ihtiyacı olan  yardımları bir türlü alamayacaktır. Farklı bir tabire göre ise rüyada ölünün ayakta yemek yemesi kişinin yakın zaman içerisinde çok istediği fakat bir türlü alamadığı eşyalar için umudunu kaybedeceği ve kendine uygun yeni arayışlar içerisine gireceğine belirtir.  Uzun yıllardır beklediği arkadaşıyla randevusunu başına gelecek talihsizlik yüzünden erteleneceğini belirtir.  Aynı zamanda rüyada ölünün ayakta yemek yemesi kişi için geçmişteki mutluluklarla takılı kalacağını belirtir.  Genel anlamı ile rüyada ölünün ayakta yemek yemesi kişinin sıkıntılı döneminin uzun süre devam edeceği anlamına gelir.

Rüyada Ölünün Oturarak Yemek Yemesi

Rüyada Ölünün Oturarak Yemek Yemesi

Rüyayı gören kimse için rüyada ölünün oturarak yemek yemesi görmek kayıp anlamına gelir. Rüya sahibinin ilişki hayatında verdiği sözleri tutamamasından dolayı kayıplar yaşayacağına ve zor bir döneme gireceğinin işaretidir. Rüya sahibinin rüyada ölünün oturarak yemek yemesi sırasında herhangi bir sevdiğini görürse onunla büyük bir kavgaya tutuşacağını delalet eder. Kişinin büyük bir kayıp ile hayata olan heyecanının da kaybolacağına yorulur. Farklı bir tabire göre rüyada ölünün ayakta yemek yemesi  görmek rüya sahibinin sosyal çevresi ile büyük bir tartışmaya gireceğini belirtir. Rüya sahibi için aldığı yanlış kararlar ile çevresi tarafından dışlanacağının da işareti olarak gösterilir. Rüyada ölünün oturarak yemek yemesi genel anlam bütünlüğü ile rüya sahibi için kayıpların üst üste geldiği döneme işaret eder.

Rüyada Ölünün Yatarak Yemek Yemesi

Rüyada Ölünün Yatarak Yemek Yemesi

Rüyayı gören kimse için rüyada ölünün yatarak yemek yemesi görmek  çevresini yalanlarıyla boğduğu anlamına gelir. Rüya sahibinin evli olması durumunda rüyada ölünün yatarak yemek yemesi  görmek ailesine ve çocuklarına devamlı yalan söylediğinden dolayı kendinden uzaklaştırdığına delalet edilir. Rüyada ölünün yatarak yemek yemesi  görmek rüya sahibinin bekar olması durumunda ise kendisini başkası gibi göstermesinden dolayı  yalnız kalacağına yorulur. Rüyada ölünün yatarak yemek yemesi  farklı bir tabire göre ise yalancılık anlamına gelir. Rüya sahibinin gereksiz yalanları yüzünden yalnız kalacağına işarettir.Rüyada ölünün yatarak yemek yemesi iş hayatında tembel biri olduğunu belirtir.

Rüya hakkındaki yorumum...