Rüyada Vida Görmek

Rüyada Vida

Rüyada Vida Görmek hesabını kitabını doğru yaparak, temkinli ve kararlı bir şekilde kendisine inanan güvenen bir kişinin her türlü işin üstesinden gelmesine delalet eder. Bu şekilde uğraş veren bir kişinin helal malında eksilme olmayacak, iş hayatında aksiliklerle karşılaşmayacak, karşılaşsa bile aldığı tedbirler ile hepsinin üstesinden rahatlıkla gelecek ve hayatı boyunca parasal yönden sıkıntı çekmeden hayatını yaşayacağına yorumlanmaktadır.

Sağlığının yerinde olacağına, neşeli ve keyifli bir hayat süreceğine de yorumlanmaktadır.

Rüyada Vida Söktüğünü Görmek

Rüyasında vidayı yerinden söktüğünü gören kimsenin, kendisine menfaati dokunmayacak işlere saatlerini yani zaman ve para harcaması anlamını taşır. Ne kadar uğraşırsa uğraşsın sonunda işin üstesinden gelemeyip zararla bu işi kapatmasına, elindeki avucundaki bütün servetinin tüketmesine işaret eder.

Vida ve Civata

Rüyada Vida Sıkmak

Rüya sahibinin maddi ve manevi anlamda işlerini düzelterek hayatında bir toparlanma yaşayacağına, kendisine ve birinci dereceden yakınlarına para kazandıracak işleri takip ederek yerinde işler yapmasına işarettir. Bu sayede çok iyi helal kazançlar elde etmesine delalet eder. Kişinin ruhsal çöküntü içerisinden sıyrılıp çıkarak toparlanma evresine gireceğine ve bu konuda çaba harcayacağına delalet eder.

Rüyada Vida Yuttuğunu Görmek

Rüyasında vida yuttuğunu gören kimse ticaretle uğraşıyorsa çok çetin rakipleri olacağına ve bu rakipleri ile zorlu bir rekabete gireceğine, ancak sonunda ne kar ne zarar edeceği bir durumda kalacağına delalet eder. Kişi bir çalışan ise terfi almak amacı ile diğer çalışanlarla bir rekabete gireceğine işaret eder. Sonunda hiç kimsenin bir şey elde edememesine delalet eder.

Rüyayı gören kişinin kolaya kaçmayan, işin zorunu seven, iş hayatında kararlı ve cesur adımlar atmayı bilen birisinin olmasına delalet eder.

Beş Halkalı Vida

Rüyada Vida Açmak

Kişinin işinden olma ihtimali bulunmasına, işinde riskli olaylara girerek kazanıp kaybetme arasında gidip gelmesine delalet etmektedir. Ticaret erbabı biri için büyük işlere kalkışmaya ve bu konuda büyük risk almaya kazancından olma riski ile yüz yüze kalacağına delalet eder.

Rüyada Vida Toplamak

Rüyasında yerden vida topladığını gören kişinin kendisine iş kurmak amacı ile birikim yapacağına delalet eder. Bu kişinin attığı kararlı adımlar ile eninde sonunda bu hayalinin gerçekleşeceğine ve kişinin iyi kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüya hakkındaki yorumum...