Rüyada Böbrek Görmek

Rüyada Böbrek

Rüyada böbrek görmek kişinin hayatını idamesindeki yetenekliliğine delalet etmektedir. Hayatını kolaylaştıran yardımcı, eş veya iyi niyetli arkadaşlara işaret etmektedir. Şayet görünümü kötü veya eksikli ise gelecek yardımların da eksik olacağı, şayet çürümeye yüz tutmuş ise kötü yardımcılara ve haset arkadaşlara işaret etmektedir.

Böbrek aynı zamanda çocuklara ve yakın akrabaya da işaret etmektedir. Rüyada bozuk şekilli veya hasarlı böbrek görmek büyük hastalığa yakalanacağınız manasına gelmektedir. Ya da aynı şekilde böbrek yakın çevrenizdeki çiftlerin kavgasına veya ayrılmak üzere olmalarına işaret etmektedir.

Yağlı böbrek görmek hata yapan, hilekar olan zengin kişiye veya hatip olan bir kişiye delalet etmektedir. Yağsız böbrek ise fakir kimseye veya hayatında tedbir almadan dikkatsizce ilerleyen kişiye delalet eder.

Rüyada Böbreğini Kaybetmek

Rüyanızda böbreğinizden bir tanesini kaybederseni bu malınızda bir miktar eksilme olacağına, ticari hayatta göreceğiniz zarara ve kayıplara delalet etmektedir. Şayet iki böbreğiniz birden kayıp olursa o zaman da katı kalpli bir kişiliğiniz olduğuna işaret etmektedir.

Rüyada Böbrek Yediğini Görmek

Rüyasında özellikle hayvan böbreği yediğinizi görmeniz yenmesinde sakınca bulunmayan ancak çokta hoş görülmeyen şeyleri yiyeceğinize veya yenilmesine ruhsat verilmiş şeylerde ısrarcı olacağınıza delalet etmektedir. Eğer böbreği kızartarak yediğinizi görmüşseniz bu yakın zamanda elinize geçecek ve beklemekte olduğunuz bir paraya işaret etmektedir.

böbrek yemek

Rüyada Böbrek Ağrısı Görmek

Rüyada böbreğinizi ağrıyorken görmeniz dedikodu ve boş muhabbetle çok fazla haşır neşir olduğunuz manasına gelmektedir. Bu konuda size bir ikaz manasını taşıyan bu rüya dedikoduyu derhal terk etmeniz gerektiğine bir işarettir.

Rüyada Taş Düşürmek

Rüyada ağrı ile taş düşürdüğünüzü görmek bazı kişilerin yardımıyla ertelediğiniz ve gideremediğiniz sorunların üstesinden geleceğinize, ağrısız olarak taş düşürmek ise bu sorunları yakın zamanda kendi çabanızla çözeceğinize delalet eder.

taş düşürmek

Rüyada Böbrek Ameliyatı Olmak

Rüya sahibinin çevresi tarafından imrenilecek, kıskanılacak bir konumda olduğunun göstergesidir. Etrafındaki insanların dost gibi görünerek aslında yanlış kararlar almasına çalıştıkları bir insanı ifade eder.

Rüyada Böbrek Hastası Görmek

Genel anlamda kötü insandır. Görülen kişi kötü, fesat, gaddar ve etrafındakileri düşünmeyen bir insandır. Aynı zamanda cimri ve bencil insana da yorulmaktadır.

Rüya hakkındaki yorumum...