Rüyada Terlik Aramak

Rüyada terlik aramak

Rüyada terlik aramak, ikinci ev, araba veya emtia anlamına gelir. Rüyada terlik aramak, son zamanlarda satın aldığınız şeyden memnun kalarak aynı şeyi tekrar satın alacağınız anlamına gelir. Rüyada terlikleri aramak, işini sizinle paylaşacak arkadaşı temsil eder. Rüyada terliklerini aramak ve kaybetmek, son zamanlarda hediye olarak satın aldığınız meta alarak, aynı anda ikisine sahip olacağınızı gösterir.

Rüyada terlik aramak, sadece bir terlik görmek, evlendiyseniz ikinci kez evleneceğinizi gösterir. Bekarsan iki kişi arasında kararsız kalacaksın demektir. Rüyada terlikleri aramak ve terliklerin çalındığını görmek çok fazla kullanmadığınız eşyalarınızı kaybedeceğinizi, ancak bundan rahatsız olmayacağınızı gösterir. Rüyada, terlik aramak, mülkü, korumayı ya da kötülüğün gerçekleşmesini engeller. Rüyada çift terlik aramak aynı zamanda yolculuk ya da deniz yoluyla seyahat etmek anlamına gelir, Rüyada, terlik aramak, yeni araç satın almak anlamına gelebilir. Rüyada sıkan terliklerini aramak, kişinin geçiminde, birbirine dolanmada veya borç tahsildarları tarafından takip edilmekte olan sıkılık anlamına gelir. Birinin terliklerini rüyada kaldırmak ,kişinin suçlarına son vermek anlamına gelir.

Rüyada Terlik Aramak  ve Yeni Bir Terlik Görmek

Rüyada Terlik Aramak  ve Yeni Bir Terlik Görmek

Rüyada terlik aramak  ve yeni bir terlik görmek,değerli mülk sahibi olacağınızı gösterir. Rüyada terlik aramak ve eski, yıpranmış terlik görürseniz, finansal açıdan değerli olmayan, ancak sizi mutlu eden mülk edineceğiniz anlamına gelir. Rüyada terliklerini aramak ve yeni terliklerinizin ayrıldığını görmek için, rüyalarınızda yırtılmış, size ait olan şey üzerinde hak iddia eden uzak akrabalarınız olacak demektir.  Rüyada yeni terlik aramak giymeye çalışmak, sizin veya ailenizin aracınızın veya kaybolan eşyanızın bulunacağını gösterir.

Rüyada Tüylü Terlik Aramak

Rüyada Tüylü Terlik Aramak

Rüyada tüylü terlik aramak, gelirinizin artması nedeniyle ihtiyacınız olmayan mallar için para harcayacağınızı gösterebilirsiniz. Bu sadece gösteriş yapmak için yapacaksınız demektir.  Rüyada başka tüylü terliklerini aramak, kendi çıkarınız için kişiye yaklaşacağınızı ima eder. Başka kişi sizin rüyanızda terliklerinizi giyerse, kendi çıkarları nedeniyle sizinle birlikte olan kişinin niyetini anlayacaksınız.

Rüya hakkındaki yorumum...