Rüyada Saçlarını Kesmek

Rüyada Saçlarını Kesmek

Rüyada Saçlarını Kesmek rüyayı gören kimse eğer genç ise hayatının uzun olacağına dikkat çeker. Rüyada saçlarını kesmek rüyayı gören erkekse ve saçları uzunsa onun için üzüntü, sıkıntı, zorluk demektir. Fakat rüya sahibi kadınsa güzel ahlakına, ağız tadına ayrıca terbiyeli oluşuna işarettir. Rüyada saçlarını kesmek saçın uzunluğunun çok abartılı olmadığı takdirde bolluğa, berekete işarettir. Rüyada saçlarını kesmek kişi kadınsa, ufakta kestirse çokta kestirse eşiyle arasına girecek sorunların göstergesidir.

Bu sonuçta kişinin huzuru kaçar. Rüyada saçlarını kesmek eğer ki döküldüğü için kestiriyorsa aile büyükleriyle büyük sorunlar yaşayacağı anlamına gelir. Saçlarını kesmek bunun sonucunda kişiye yine huzursuzluk getirir. Başka bir tabire göre de saçının seyrekleştiğini gören rüya sahibini zor günlerin beklediği rivayet edilir. Rüyada saçlarını kesmek genel olarak böyle ifade edilir.

Rüyada Saçlarını Kısa Kesmek

Rüyada Saçlarını Kısa Kesmek

Bu rüyayı gören kimse ömrünün uzun olacağına işarettir. Rüyada saçlarını kısa kesmek kişinin uzun ömürlü sağlıklı bir hayatının olacağına habercidir. Bazı tabirlere göre de rüya sahibinin gerçek hayatta yakın zaman içinde radikal kararlar alacağının göstergesidir. Rüyada saçlarını kısacık kestirmek rüya sahibi için hayatında yeni bir sayfa açması anlamına da gelebilir. Rüyayı gören kişi geçmişte ki kötü anılarını unutup geleceğine daha umutla baktığı bir yol çizeceğine işaret olabilir. Rüyada saçlarını kısa kestirmek genel anlamda bu şekilde tabir edilir.

Rüyada Uzun Saçlarını Kesmek

Rüyada Uzun Saçlarını Kesmek

Bu rüyanın anlamı kişinin hayatında üzüntülü dönemler geçireceğine habercidir. Rüya sahibinin girdiği bunalımı, sıkıntıyı ifade eder. Rüyayı gören kişi yaşantısında geçirdiği zor günlerden dolayı böyle bir rüya görür. Rüyada uzun saçlarını kesmek bunun sonucunda rüya sahibini ferahlığa kavuşturur. rahatlatır. Rüyada uzun saçlarını kesmek genel olarak bu şekilde ifade edilir.

Rüya hakkındaki yorumum...