Rüyada Suya Atlamak

Rüyada Suya Atlamak

Rüyada Suya Atlamak rüyayı gören kimse için güzel bir hayata alamet edilir. Rüyada suya atlamak rüyayı gören kimse için su temiz ise kişinin var olan dertlerinden kolay bir şekilde kurtulacağına tabirdir.Bu dertlerin kolayca gideceğine ve sonucunda mutlu yaşamı olacağına delalet eder.

Eğer rüyada suya atlamak tabirinde su kirli ve bulanık ise kişinin evleneceği ya da evlendiği kişi ile sıkıntılar yaşayacağına işarettir.Rüya sahibinin eşinin hayırlı biri olmadığına ve kişiye sürekli sorunlar yaratacağına tabir edilir. Rüyada suya atlamak tabiri ayrıca rüya sahibinin isteklerinin, dualarının kabul olacağına mutlu yaşama işarettir. Rüyada suya atlamak rüyayı gören kimse için iş hayatında güzel gelişmelerin yaşanacağına ve sonucunda iyi kazançlara alamet edilir. Genel anlamı ile rüyada suya atlamak rüyayı gören kişinin hayrına ve güzel hayatına tabir edilir.

Rüyada Yüksek Yerden Suya Atlamak

Rüyada Yüksek Yerden Suya Atlamak

Rüyayı gören kişinin hayatındaki iniş çıkışlara işarettir. Rüyada yüksek yerden suya atlamak rüya sahibinin iş hayatında elde edeceği yükselişe ve büyük kazançlara tabir edilmektedir. Rüyada yüksek yerden suya atlamak kişi eğer suyun dibine kadar gidiyor ise gerçek hayatında da elde edeceği büyük, hızlı yükselişlere tabir edilir. Ayrıca rüyada yükse yerden suya atlamak kişinin evlilik hazırlığında olması durumunda, hazırlıkların hızlı bir şekilde hallolacağına tabir edilir. Eğer kişi son anda atlamaktan vazgeçiyor ise evliliğinin de gerçekleşmeyeceğine tabir edilir. Genel anlamı ile rüyada yüksek yerden suya atlamak kişi için hızlı gelişen güzel şeylere alamet eder.

Rüyada Denize Atlamak

Rüyada Denize Atlamak

Kişinin büyük riskler alacağına alamet edilir. Rüyada suya, atlamak ve denize atlamak rüya sahibinin işleri için büyük riskler alacağına ve sonucunda zor zamanların olacağına tabir edilir. Rüyada denize atlamak alınan bu riskler sonucunda işlerinin tekleyeceğinin fakat kişinin büyük emek ve çabaları sonucunda eski günlerine döneceğine işarettir.

Rüya hakkındaki yorumum...