Rüyada Bebek Görmek

rüyada bebek

Rüyada bebek görmek kadın için başarılı olaya, sevdiğiniz kişiyle güzel sohbete, güç sahibi eşe işaret eder. Görülen rüya sevinç ile güzel haberleri müjde eden hayırlı bir rüyadır. Erkek  rüyası, hayır,  mutluluk ve sevinç ile yorumlanırken, kız  rüyası ise kadın için mutlu, evlilik güzel kısmetler ve hayırlı evlatları olması ile tabir edilir. Erkek ya da kadın bu rüyayı görürse bekar ise evlenir, eş bulur denilmiştir. Rüyayı bu şekilde görmek temiz kalpli ve temiz düşünceleri olan hayırlı bir kadına, kadın için ise eli de gönlü de bol bir adama işaret eder. Rüyada uyuttuğunu görmek bekar biri için evlilik hazırlığına, evli ve çocuğu olmayan için ise evlat sahibi olacağına yorumlanır.

bebek

Rüyada Yeni Doğmuş Bebek Görmek

Yakın bir zamanda başınıza bazı kötü durumlar geleceğine, sıkıntılar çekileceğine ama bu sıkıntıların ardından neşe ve sevinç dolu günlerin de kişiyi beklediğinin habercisi olarak yorumlanır. Sıkıntılı fakir günlerin biteceği bahar çiçeklerinin hayatınızda güzel günler yaşatacağı şeklinde tabir olunur.

bebek

Rüyada Ağlayan Bebek Görmek

İşlenilen günahlardan ötürü pişmanlık duyulup tövbe edileceğine işaret eder. Ağlayan bebek ile ilgili ise psikolojik bir yorum mevcuttur. Duygusal olarak bazı şeylere ihtiyaç duymak söz konusu olabilir. Çevredeki insanların ilgisini ve sevgisini daha çok hissedip görmek istiyor veya  daha çok takdir edilmek istiyor olunabilir. Eğer rüyada ağlayan bebeği susturmaya çalıştıysanız, işle ilgili türlü gelişmelerin olacağına ve bu gelişmeler için oldukça çaba sarf edileceğine işaret eder.

Rüyada Kız Bebek Görmek

İşlerin yolunda gideceğine delalet eder. Eve bereket gelecektir. Rüyada kız cinsiyetli olarak görmenin diğer bir tabiri ise çevreye karşı itibarın artacağıdır. Rüyada bebeği kucağınıza almışsanız bu rüya, yapılan işlerin güzel sonuçlar getireceğinin işaretidir. Parasal durumunuz kötüyse zengin olacağınızı gösterir. Eğer sıkıntı içindeyseniz feraha kavuşacağınızın müjdecisidir. Hamile bir kadın rüyasında kız olarak görmüş ise, tam tersi yani bebeği erkek olacak demektir.

Rüyada Erkek Bebek Görmek

Alacağınız güzel haberler olacağını temsil eder. Size gelecek bu güzel haberler, sizi fazlasıyla sevindirecek ve mutlu edecektir. Hamile bir kadın rüyasında erkek olarak görmüş ise, tam tersi olacak yani bebeği kız olacak demektir.

Rüyada Bebek Emzirmek

Bazı kayıpların olabileceğine, kayıplar konusunda dikkatli olunması gerektiğine işaret eder. Ayrıca çevredeki kişilere karşı da dikkatli olunmalıdır. Yakınınızdaki kişiler bilerek veya bilmeden size karşı zararı dokunacak şeyler yapabilir. Birilerinden kötülük görebilirsiniz bu nedenle dikkati elden bırakmamak gereklidir.

Rüya hakkındaki yorumum...