Rüyada Bilardo Görmek

Rüyada Bilardo

Rüyada bilardo görmek genel anlamıyla kişinin hayatında akıllıca hamleler yaparak işini geliştirmesine, akıllıca ortaklıklar yapmasına, mevcut planlarında değişiklikler yapacağına işaret etmektedir. Önüne çıkacak kurnaz kişilerle yaşamak zorunda kalmaya sosyal ortamında ve iş ortamında onlarla birlikte bulunmaya zorlanmasına delalet eder. Çevresinde bulunacak kurnaz insanlar tarafından yönlendirilmesine ve bunun hayatındaki kazancı azaltarak zor bir yaşam sürmesine neden olacağına yorumlanır.

Bir dikiş tutmayan, günlerini eğlenceli oyunlarla, boş işlerle geçiren, geleceği için hiçbir yatırımda bulunmayan, gününü kahvehane ve benzeri yerlerde geçiren kişilere rivayet olunur. Uyarılmasına rağmen uyarılara kulak asmayıp hayatını yine boş işlerle geçiren kişiye işaret etmektedir. Bu tarz rüyalar gören insanların ev geçindirmeleri imkansız gibi bir şeydir. Her zaman dışarıdan destekle hayatta kalırlar. Birikim yapamadıklarından daima borçlu yaşarlar. Hiçbir zaman umdukları hayata kavuşamazlar.

Rüyada Bilardo Masası Görmek

Kendisini uyaran doğru dürüst insanları takmadan yaşamaya çalışan ve bu yaşam tarzı ile ailesine de zararı dokunan insana delalet eder. Bu şekilde yaşamakla geleceğini tehlikeye atacak ve kendisini yoksullaştıracak işler yapmaya işaret eder.

Bu rüyayı gören insanlar enerjisini ve varlıklarını hep boş uğraşlar peşinde koşarak eritip bitirirler. Kimseye de faydaları olmaz bu tip insanların. Kendileri de daima yokluk içerisinde kıvranır dururlar.

Rüyada Bilardo

Rüyada Bilardo Topu Görmek

Hedeflerine ulaşmak isteyen kişiler için bu uğurda çabalamalarına ve karşılarına yardımcı olacak insanların çıkmasına delalet eder. Bilardo ile ilgili rüya görenlerin genel durumları zaten bu şekilde olduğundan sadece bilardo topu da buna yakın yorumlanmaktadır.

Rüyada Bilardo Sopası Görmek

Rüyayı gören kişinin zor günlerinde kendisine destek olacak insanların olmasına işaret eder. Zor günlerinde bir an bile yanından ayrılmayan, vefalı bir dost veya aile bireylerinden birine delalet etmektedir. Başka bir tabire göre ise evin hizmetini gören ancak evin bir ferdiymiş gibi olan hizmetçiye işaret etmektedir.

bilardo sopası

Rüyada Bilardo Oynadığını Görmek

Geleceğini düşünmeden yaşayan, hayatını ciddiye almayıp eğlenceye düşkün bir şekilde yaşayan insana delalet eder. Bu kişinin miskin ve tembel olup gülerini aylaklıkla ve boş işlerle geçiren birisi olduğuna delalet eder.

Rüya hakkındaki yorumum...