Rüyada Zelil Ve Hakir Olduğunu Görmek

rüyada zelil ve hakir

Rüyada zelil ve hakir olduğunu görmek bilimde de yeri bulunan, mesaj taşıyan rüyalardaki sembolizmi çözme çalışmasına atfedilenisimdir. Rüyaların; işinin ehli, iyi niyetli ve güvenilir kimselerce yorumlanması gerektiğinin bir kez daha altını çizmek isteriz. Rüyalarda kişiler kendini türlü türlü hallerde türlü türlü mekanlarda türlü türlü kişilerle görür. Bu yazımızda rüyada zelil olduğunu görmek hakkındaki tabirimizi size detaylı olarak sunacağız.

Zelil ve hakir anlamları birbirine çok benzeyen iki kelime. İkisi de Arapça kökenlidir ve ikisinin de anlamı üç aşağı beş yukarı aynıdır: hor, aşağı görülen, değersiz, aşağılanan. Rüyada kendinizi zelil ve hakir olarak görmeniz  gamınızı kederinizi atacağınıza, düşmanlarınıza karşı zafer kazanarak muzaffer olacağınıza delalettir. Bu konudaki bir diğer görüş de rüyada zelil ve hakir olduğunu görmek ilahi yardım geleceğine, şeref itibar kazanmaya işaret eder şeklinde. İlahi yardımın ne şekilde geleceği, kişinin içinde bulunduğu şartlar ile çok alakalıdır. Bazen ilahi yardım ummadığımız yerlerden ummadığımız şekillerde gelebilir. Böyle bir rüya gördükten sonra çevremizdeki işaretleri daha iyi okumaya gayret etmeliyiz.

Rüyada Zelil Ve Hakir

Rüya sahibi itibar sahibi bir kişi ise bazı yorumculara göre bu rüya dini zayıflığa, utanca, dini açıdan ilgisizliğe, şiddet görmeye işaret eder.

Rüyaları tabir ederken ya da ettirirken unutmamanız gereken en önemli durum rüyanızda görmüş olduğunuz diğer eylemler ile nesnelerin de açıklamalarına bakarak, bütün bu açıklamaları bir araya getirerek anlamlandırmaktır. Bunun yanı sıra, kişinin yaşı cinsiyeti içinde bulunduğu ruhani hal, medeni durumu gibi pek çok faktör de değerlendirilmelidir. Örnek vermek gerekirse rüyada zelil ve hakir olduğunu görmek rüya sahibinin o rüyada yalnız başına hakir görülüp görülmediğine işarettir. Kendisine yardım eden olup olmadığına, izleyen olup olmadığına göre de farklı anlamlandırılır. Kendini rüyasında zelil ve hakir gören kişi çevresinde kendini izleyenler olduğunu gördüyse, bu durum, kendisi itibar zafer kazanırken çevresindekilerin yardımıyla değil kendi bileğinin hakkıyla bunu başaracağı, izleyip kendisini kıskananların çok olacağı demek olabilir. Rüyasında hakir görülürken kendisine yardım edenleri hatırlayan rüya sahibi içinse zaferin yolu bazı kişilerin dost elinden, yardımından, desteğinden geçmesi söz konusu olabilir.

Rüya hakkındaki yorumum...